Izvor: RTS, 11.Maj.2022, 23:52

Inter osvojio Kup Italije, u finalu pao Juventus

Fudbaleri Intera savladali su Juventus posle 120 minuta fudbala rezultatom 4:2 (u regularnom toku bilo je 2:2) i stigli su do trofeja u Kupu Italije.
Barela je doveo Inter u vođstvo u šestom minutu, ali je potom Juventus stigao do preokreta.

Sandro je pogodio u 50. minutu, da bi potom, tek dva minuta kasnije, strelac postao i Dušan Vlahović.
Međutim, Čalhanoglu postiže gol iz jedanaesterca u 80. minutu i meč odlazi u produžetke. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
U njima se bolje snašao tim iz Milana, koji je do trijumfa stigao golovima Perišića, prvog u 99. minutu, drugog u 102. minutu.
Do kraja susreta Masimilijano Alegri, trener ekipe iz Torina, dobio je crveni karton. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Inter posle produžetaka pobedio Juventus i osvojio Kup Italije

Izvor: Beta, 12.Maj.2022, 00:09

Fudbaleri Intera osvojili su večeras titulu u Kupu Italije, pošto su u finalu u Rimu posle produžetaka pobedili Juventus sa 4:2.Tim iz Milana je poveo u sedmom minutu golom Nikola Barele.Drugo poluvreme donelo je preokret Juventusa, koji je golovima Aleksa Sandra u 50. i srpskog fudbalera Dušana...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.