Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 10:35

Inter odbio 100.000.000 evra za Lukakua

Čelsi ponudio ogromnu svotu novca, plus Markosa Alonsa

Čelsi je ponudio 100.000.000 evra obeštećenja, plus Markosa Alonsa, za napadača Intera Romelua Lukakua, ali su čelnici Nerazura to odbili, piše Skaj Sport Italija.

Plavci su ovom ponudom stavili na ozbiljan test finansijski opterećene Azrure, ali i pokazali platežnu moć u ovom trenutku. Inter ovog leta želi da smanji plate igračima, a Antonio Konte je nakon osvojene titule napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub zbog zabrinutosti oko smanjenja budžeta, tako da je jasno da je situacija prilično nestabilna.

Odluku Nerazura mogla bi da promeni isključivo Lukakuova želja da promeni sredinu, ali to u ovom trenutku nije slučaj. Snažni napadač, koji je bio najzaslužniji za osvajanje titule prošle sezone, veoma je srećan u klubu spreman je da pruži sve od sebe u narednoj sezoni. Vratio se u klub posle odmora nakon Evropskog prvenstva i fokusiran je na novu sezonu, tvrde iz Skaja.

Čelsi ovog leta izgleda po svaku cenu želi prvoklasnog napadača. Druga glavna meta mu je Erling Haland, pa ostaje da se vidi da li će biti uspešniji u pregovorima sa Dortmundom.

Lukaku je već bio u Čelsiju, u koji je stigao još 2011. godine iz Anderlehta za 15.000.000 evra, ali je zabeležio samo 15 nastupa, bez datog gola, pre nego što je u julu 2014. godine prešao u Everton za 35.360.000 evra. Bio je blizu povratka u julu 2017. godine, ali se odlučio za Mančester Junajted, koji ga je platio 84.700.000 evra. Dve godine kasnije stigao je u Inte za 74.000.000.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.