Inter odahnuo, Vidić se izvukao (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter odahnuo, Vidić se izvukao (VIDEO)

Štoper Intera Nemanja Vidić kažnjen je sa jednim mečom suspenzije zbog crvenog kartona dobijenog na meču protiv Torina (0:0). Neroazuri su se probojavali da će pauzirati mnogo više pošto je sarkastično aplaudirao sudiji Danijelu Doveriju, ali izgleda da je Disciplinska komisija Serije A progledala kroz prste srpskom defanzivcu.    

"Vidić je aplaudirao sudiji zato što se složio sa njegovom odlukom. U Engleskoj to rade. Nije bilo nikakve ironije", branio je svog pulena trener Intera Valter Macari i uspeo da ga odbrani.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VIDIĆ VEĆ MORA NA PAUZU: Aplauz koji ga je skupo koštao (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2014

Srpski internacionalac Nemanja Vidić već u prvom zvaničnom meču u dresu Intera zaradio je crveni karton zbog kojeg će morati da preskoči duel Neroazura sa Sasuolom u 2. kolu Serije A.. . Naime, disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije kaznila je defanzivca Intera jednim mečom neigranja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.