Inter nudi 50 miliona Laciju za Sergeja

Izvor: RTS, 20.Dec.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter nudi 50 miliona Laciju za Sergeja

Srpski fudbaler iz Lacija Sergej Milinković-Savić slabim izdanjima ove sezone u Seriji A prepolovio je svoju tržišnu cenu, pa je sada Inter jedini spreman da ponudi 50 miliona evra u januaru, tvrde italijanski mediji.
Sergeja su letos želeli evropski velikani poput Juventusa, Milana, Mančester Junajteda, Real Madrida, ali je prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito odbio sve ponude jer je zahtevao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << astronomskih 150 miliona.

Na stolu je imao ponudu od 100 miliona, veruje se Milana kroz pozajmicu i otkup ugovora, ali je Lotito insistirao na većem novcu jer je verovao da će bivši đak Vojvodine samo da uveća tržišnu vrednost u novoj sezoni.
Kako se to nije desilo, odnosno Milinković-Savić ne igra u skladu sa očekivanjima, Inter je jedini ostao u redu za njega i to na zahtev novog sportskog direktora Đuzepea Marote, koji je Srbina hteo da dovede u Juventus.
Ipak, "neroazuri" neće ponuditi više od 50 miliona i toga je svestan Lotito, ali će pokušati da u tom poslu ubaci određene bonuse da potencijalni transfer naraste.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cena Sergeja drastično pala, ali stiže NEVEROVATNA PONUDA - više para za SMS-a nego što košta CEO TIM ZVEZDE

Izvor: Press, 20.Dec.2018

Naš fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić slabim izdanjima ove sezone u Seriji A prepolovio je svoju tržišnu cenu, ali Lacio može na njemu da zaradi ogroman novac. . Foto:Blic. Kako tvre italijanski mediji,...

Nastavak na Press...

Milinković-Savić postao "momak od 50 miliona"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2018

Slaba sezona u Laciju rezultirala je opadanjem cene srpskog reprezentativca na tržištu...Igrač veznog reda je letos bio meta velikana poput Juventusa, Reala, Milana, čak je Murinjo zbog njega dolazio u Podgoricu...Za 15 utakmica je postigao jedan gol i jednu asistenciju, poređenja radi prošle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.