Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 12:36

Inter menja grb i ime

Nerazuri u novom ruhu

Juventus je povukao nogu kada je tradicionalni grb zamenio modernim, dizajnerskim logom, a sada će po svemu sudeći istim putem i Inter. Prema navodima Gazete delo Sport i Korijere dela Sera kompanija Suning namerava da “osveži” brend time što će promeniti ne samo klupski amblem, već i ime?!

Doduše, ne radikalno. Zvaničan naziv bi po toj ideji umesto sadašnjeg “Fudbalski klub Internacionale Milano” trebalo da glasi samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << “Inter Milano”. Time navodno Kinezi žele da istaknu vezu između kluba i grada.

Redizajniran će biti i grb, u njegovom središtu će biti slova “I” i “M” što je prilično zabrinulo navijače, jer nije mali broj onih koji nisu bili baš oduševljeni Juventusovim minimalističnim pristupom. O ukusima ne vredi raspravljati.

Neće ni tu biti kraj promena, jer posle decenija na Interovom dresu više neće pisati “Pireli”, već, bar se sada takav scenario nazire, “Evergrande”. Takođe, San Siro bi trebalo da ode u prošlost, a da Nerazuri dobiju novi stadion, mada to neće ići tako brzo.

Pitanje je samo da li će porodica Džang stići i da sve ove ideje sprovede u delo, jer se iz finansijskih razloga spekuliše da će Inter biti prodat novom vlasniku. Ako se isti pronađe u tako brzom roku.

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.