Inter konačno našao trenera, ali i lidera svlačionice?!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter konačno našao trenera, ali i lidera svlačionice?!

"Neroazuri" imaju velike planove za narednu sezonu.

Prema navodima iz Italije, superagent Žorže Mendeš je spremio dve poslastice za navijače Intera.

On naime na "Đuzepe Meacu" dovodi trenera, ali i igrača koji bi bio pravi predvodnik zadnje linije, a zbog svog autoriteta i iskustva bi definitivno uspostavio red i u svlačionici Intera.

U pitanju je portugalski duo, trener Monaka Leonaro Žardim i defanzivac madridskog Reala Pepe.

Inter je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još jednu očajnu sezonu, trenutno nemaju ni prvog trenera, te je svakako prioritet angažovanje kvalitetnog stratega koji bi vratio klub na stare staze slave.

Uprava se odlučila da radi sa Mendešom, koji im je preporučio dvojac svojih zemljaka.

Žardim ima sjajnu sezonu iza sebe, Monako je praktično osvojio titulu u Francuskoj, igrali su "Kneževi" fantastičan fudbal ove sezone, dok je Pepe pred napuštanjem "kraljevskog" kluba sa kojim mu na kraju sezone ističe ugovor.

Već smo pisali o njegovom mogućem prelasku u Inter, sada je čitava stvar dobila na težini kako je poznato da je u sve uključen i Žorže Mendeš.

Iznenađenje - Inter dovodi "stub" Reala?! https://t.co/a3cRUWu9QS

— Sportske.net (@sportske) 13. мај 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.