Inter hoće junaka Nemačke!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter hoće junaka Nemačke!

"Neroazuri" obavili razgovore sa nemačkim fudbalerom.

Kako prenose italijanski mediji, predstavnici Intera su obavili razgovore sa Marijom Geceom, oko eventualnog prelaska fudbalera Borusije Dortmund u njihove redove.

Ideja milanskog kluba je da Gecea u svoje redove dovede narednog leta, kao slobodnog igrača, kako je nemačkom fudbaleru ostalo svega devet meseci ugovora sa "Milionerima".

Dogovor nije postignut, ali nije otpisana mogućnost da dve strane ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sednu za sto.

Gece je postao junak Nemačke, kada je u finalu Mundijala 2014. godine postigao pogodak vredan titule prvaka sveta.

U dve epizode u dresu Borusije upisao je 200 nastupa, postigao je 42 pogotka i zabeležio 60 asistencija.

Ove sezone je u dva navrata ušao sa klupe, nije upisao gol, ali ni asistenciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Interov tajni plan - Gece bio blizu ovog leta, biće meta i na zimu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2019, 14:13

Pišu nemački mediji, citiraju i italijanske i kažu - Inter je ovog leta bio blizu da dovede Marija Gecea! Bio je to tajni plan Bepea Marote. Nije se na kraju desilo, ali to ne mora da znači da je celoj priči tu došao kraj. Inter i dalje ima Gecea na oku i on će biti meta milanskog tima predstojeće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.