Inter gubi na svim frontovima, pojačanja otpadaju, Barsa ga hvata u makaze sa štoperima...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter gubi na svim frontovima, pojačanja otpadaju, Barsa ga hvata u makaze sa štoperima...

Loši dani za Nerazure…

Osim što je ispao iz trke sa "skudeto, iz Kupa Italije i što je zaređao sa lošim rezultatima i lošom igrom, Inter gubi i na fudbalskoj pijaci.

Planovi skovani uoči januarskog prelaznog roka polako pucaju kao mehur od sapunce jer Inter doživljava udarce na svim frontovima. Neverovatno, ali istinito zvuči vest da Inter ne može da dovede ni igrača koji je na platnom spisku njegovog gazde?!

Očekivalo se da Ramires iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Đengsua bude prvo januarsko pojačanje s obzirom da kineski Suning gazduje u oba kluba, ali izgleda da ni od toga neće biti ništa. Iako direktorski tandem Sabatini - Auzilio želi Ramiresa, iako se složio i trener Spaleti, kineski vlasnici stopiraju ceo posao. Vlasnici Đengsua i Intera su skeptični povodom pozajmice Ramiresa u milanski klub, jer su u strahu kako će se to odraziti na finansijski fer-plej i mogućnost da UEFA kazni milanski klub.

Loše vesti stižu i iz Barselone. Interov plan da dovede Đerara Deulofeua je sve manje ostvariv. Iako je Napoli odustao od Španca, konkurencija su Roma i Sevilja. Inter je preko igračevog menadžera Hinesa Karvahala predložio Barseloni da pozajmi Deulofeua s opcijom da ga otkupi za oko 12.000.000 evra. Sa druge strane, Barselone traži 15.000.000 evra, obavezan otkup ugovora i privilegovanu poziciju u budućoj prodaji Milana Škrinijara. Interu ne pada na pamet da prodaje Škrinijara koji se pokazao kao pun pogodak i teško da će proći ovaj uslov Katalonaca koji traže štopera. S druge strane, Roma je spremna da plati koliko Barsa traži, dok je Seviljin adut Vinčenco Montela kod kojeg je Deulofeu blistao na pozajmi u Milanu i oživeo karijeru.

Ništa bolja situacija nije ni oko dovođenja Stefana de Fraja na kraju szeone. Holanđanin će biti slobodan igrač, Inter mu je ponudio ugovor na četiri godine vredan 4.000.000 evra po sezoni, ali opet se umešala Barselona. De Fraj okleva sa odgovorom Interu jer postoji i opcija da pojača Katalonce. Ako mu Barselona ponudi sličan ugovor, odbiće Inter i zato ponudu milanskog velikana drži kao rezervnu opciju.

Odranije su Pastore i Mhitarjan su želje Nerazura, ali u ovom trenutku nisu finansijski moguće operacije. Obojica su preskupi i imaju velike plate za Interov budžet. Mančester Junajted i PSŽ za sada ne planiraju da daju popust, tako da bi Inter mogao zimski prelazni rok da završi bez bilo kojeg od pojačanja koje je planirao...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.