Inter doveo novo pojačanje

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 16:01

Inter doveo novo pojačanje

Dosadašnji fudbaler Briža Tejdžon Bjukenen potpisao je ugovor sa Interom na četiri i po godine, saopštio je danas italijanski klub.

Inter nije naveo finansijske detalje ugovora, a italijanski mediji preneli su da je transfer 24-godišnjeg beka zajedno sa bonusima vredan 10 miliona evra.

Bjukenen će biti prvi kandski fudbaler koji će igrati u Seriji A.

Italijanski mediji preneli su da je on spreman za sutrašnju utakmicu protiv Verone na San Siru, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da najverovatnije neće igrati.

Bjukenen je karijeru počeo u kandskom klubu Sigma, zatim je dve godine igrao za Nju Ingland Revolušn, odakle je 2021. godine prešao u Briž.

Za belgijski klub odigrao je ukupno 67 utakmica, postigao je pet golova u svim takmičenjima i osvojio šampionsku titulu.

Inter je prvi u Seriji A sa 45 bodova, dva više od drugoplasiranog Juventusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRANSFER JE IZVESTAN: Nemanja Radonjić oblači crveno-beli dres

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024

Nije se naigrao ove sezone...Srpski reprezentativac i fudbaler Torina Nemanja Radonjić na korak je od potpisa za italijansku Moncu...Kako prenose tamošnji mediji, više italijanskih klubova zainteresovano je za dovođenje 27-godišnjeg krilnog napadača, ali je Monca u pol poziciji...Radonjić je u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.