Inter će definitivno kupiti vezistu, šta će reći Barsa?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 14:33

Inter će definitivno kupiti vezistu, šta će reći Barsa?

U Milanu nemaju dilemu.

Stigao je Stefano Sensi na pozajmicu sa pravom otkupa u redove Intera minulog leta, ostavio je sjajan utisak sve do novembra, kada se povredio.

U nastavku sezone se mučio sa povredom, nismo ga viđali puno na terenu, pa se stvorila sumnja u to da će "Neroazuri" otkupiti njegov ugovor od Sasuola.

Ipak, na "Meaci" nijednog trenutka nisu imali dilemu, kako su se oduševili onim što su videli od Sensija u prvom delu sezone i odavno imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u planu da plate 20 miliona evra Sasuolu za njegove usluge.

Dakle, utisak je da se vezista neće vraćati u Ređo Emiliju, ali da li će ostati u Milanu?

Naime, Barselona je zainteresovana za Sensija, pratili su ga još dok je bio u Sasuolu, a oduševili su se kada su ga videli na delu u susretu "Neroazura" i Barse u Ligi šampiona.

Barsa je zainteresovana i za Lautara Martineza, koji je jedan od prioriteta uprave kluba sa "Kamp Nou", da li bi sa njim i Sensi mogao da pođe put Katalonije?

Videćemo, ali za takvo zadovoljstvo će Barsa morati duboko da zavuče ruku u džep.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.