Inter -  Sad il nikad?

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter - Sad il' nikad?

Tri pobede, maksimalan učinak, tim deluje neuigrano što je i normalno, ali pobeđuje. Da li je ovo Interova godina u "kalću"?

Inter je jedini tim sa maksimalnim učinkom posle tri odigrana meča. Savladali su Atalantu, Karpi i gradskog rivala, a pobeda u "Madonini" bi mogla da bude lansirna rampa ka borbi za titulu koju čekaju od 2010.

"Crno-plavi" imaju devet novih igrača, Roberto Manćini uigrava tim, ali pobeđuje, za razliku od najvećeg rivala i aktuelnog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juventusa koji ima nove fudbalere, ali i samo jedan bod.

"Moramo da razmišljamo o skudetu", oglasio se bivši vlasnik Maks Morati.

"Moramo da postavimo cilljeve. Kandidati za Skudeto ostaju isti, Juventus, Roma, Napoli, tu smo i mi", spustio je loptu na zemlju Manćini koji ipak ne krije da je veoma zadovoljan.

"Naravno, ovo je početak i sve može da se promeni za 90 minuta. Ali, mi smo Inter i borićemo se za prvo mesto", dodao je Manćini.

Zanimljvo da je Inter osam puta u istoriji imao maksimalan učinak u prva tri kola, ali su titulu osvojili jednom. Poslednji put su imali 9 bodova na startu još 2002. ali su tada završili drugi. Uglavnom su bili drugi i treći, samo jednom se desilo da budu plasirani ispod trećeg mesta kada ovako startuju.

Sa druge strane, pred početak sezone bi svi u klubu potpisali treće mesto i povratak u Ligu šampiona, ali posle ovakvog starta i toga kako izgleda Juventus, apetiti su porasli.

Naime, sada se procenjuje da će bitku za titulu kao i u drugoj polovini prošle decenije voditi Inter i Roma i da je došlo vreme da titula promeni vlasnika.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.