Inter - Dva transfera u jednom danu!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter - Dva transfera u jednom danu!

Ekipa Intera danas je završila dva transfera sa ekipom Đenove.

Kako se može videti na zvaničnom sajtu Intera, danas su realizovana dva transfera i to oba sa ekipom Đenove.

Prvo, stiglo je pojačanje u Inter, radi se o Kristijanu Ansaldiju, povremenom reprezentativcu Argentine.

Ovaj bek je ranije igrao u Njuelsu, Rubinu, Zenitu i Atletiko Madridu pre nego što je odlučio da obuče dres ekipe Intera.

Pored njega, realizovan je još jedan transfer. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << U pitanju je ovoga puta odlazak, Dijego Laksalt Suarez, Urugvajac koji je do sada bio član Intera i koji je prethodne sezone bio na pozajmici u Đenovi, sada je potpisao ugovor sa tim timom za stalno.

Ovaj vezista je do sada odigrao 16 mečeva za reprezentaciju Urugvaja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Transfer ubrzanje: Inter krade Gabigola Juventusu! Stigao Ansaldi, meta i napadač Napolija

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016

Neroazuri su baš aktivni..Inter je danas baš rešio da uzburka strasti na transfer tržištu. Stiglo je jedno zvanično pojačanje, a radi se na još dva...Kristijan Ansaldi novi fudbaler Neroazura. On je došao iz Đenove pošto se odradila sva potrebna papirologija, a u suprotnom pravcu otišao je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.