Insinjeov prostački gest, dobrodošlica Juventusu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insinjeov prostački gest, "dobrodošlica" Juventusu! (foto)

Nikada nije svejedno između Juventusa i Napolija, čak i kada je prednost ovolika.

Napoli ne odustaje, iako Đorđo Kjelini kaže da bi Juventus mogao da zakuca titulu. Pod "Vezuv" stižu sa 13 bodova prednosti, ako i bude nerešeno, to je kraj nade za Anćelotijev tim.

Videćemo kako će se Juventus snaći u paklu Vezuva gde je pobedio prošle godine, ali izgubio kod kuće. Ove sezone su slavili protiv Napolija u Torinu, sada će pokušati priču da privedu kraju već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << početkom marta i onda ostaje pokušaj da se za desetak dana napravi podvig i da se stigne 0:2 iz prvog meča protiv Atletika.

Sa treninga Napolija stigla je slika, italijanski mediji tvrde kao poruka Juventusu, mada nije sigurno šta je Insinje mislio. Da li će slaviti gol na ovaj način, što bi značilo verovatno i kaznu, ili je jednostavno oduševljen Simeoneovim gestom, teško je reći...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.