Insinje otkrio veliku grešku Intera!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insinje otkrio veliku grešku Intera!

Nije prva, niti poslednja...

Lorenco Insinje je jedan od naboljih igrača koje Italija trenutno ima.

Omaleni napadač blista u svom Napoliju, postao je ključna figura i već godinama unazad miljenik je navijača "Partenopeija".

Momak visok svega 163 cm otkrio je u dugom intervjuu za sajt Serije A da je bio odbijen od strane dva kluba pre nego što je stigao u Napulj.

"Pre Napulja imao sam probe u Interu i Torinu, ali uvek su me odbijali zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga što sam nizak. Međutim, nikada nisam odustao i evo me sada", kazao je Insinje koji je reputaciju gradio nastupajući za Kaveze, Fođu i Peskaru pre nego što je 2010. godine dočekao šansu u Napoliju.

Nema sumnje da se klubovi sa severa Italije kaju zbog pogrešne procene...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.