Inijestina borba sa depresijom: Samo želiš pilulu...

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijestina borba sa depresijom: Samo želiš pilulu...

Legendarni fudbaler Barselone, a sad član Visel Kobea, Andres Inijesta otkrio je da je svojevremeno prolazio kroz teške psihičke probleme i da mu je bilo jako teško da kontroliše svoj život.

"Sve je počelo 2009, posle osvajanja triplete sa Barselonom. Postigao sam onaj gol Čelsiju u polufinalu Lige šampiona, osvojili smo tri titule te godine. Bilo je neverovatno. Ali, tokom leta sam počeo da se osećam loše. Krenuo sam da razmišljam o svemu, a nisam znao zašto. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam u začaranom krugu. Mislim da je i smrt Danija Žarkea (igrač Espanjola, aut.prim) uticala. Pozvao sam doktora i rekao mi je da mi treba pomoć", priznao je Inijesta u emisiji Salvados na televiziji La Seksta.

Stanje se nije pobošljavalo tako brzo. Usledili su teški dani...

"Kad si u depresiji, nemaš ništa, ne osećaš ništa, prelaziš u svet iluzije. U depresiji ti nisi ti. Postaješ ranjiv i teško ti je da kontrolišeš život. Osvajao sam trofeje sa Barselonom, a samo sam čekao da padne noć kako bih popio pilulu i odmorio se".

Sjajni vezista je u toj emisiji govorio i rivalstvu sa madridskim Realom.

"Kad je Murinjo vodio Real, rivalstvo je bilo na vrhuncu. Zapravo, to više nije bilo rivalstvo koje je postojalo pre. To je bila mržnja. Murinjo je pogoršao odnose među igračima dva tima i to je štetilo i reprezentaciji Španije. Bilo je nepodnošljivo", zaključio je 34-godišnji fudbaler.

Španac je prošlog leta napustio Barselonu prvi put u karijeri i preselio se u japanski Visel Kobe za koji je u međuvremenu odigrao 14 utakmica.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.