Inijesta zbog povrede kolena van terena tri nedelje

Izvor: Blic, 26.Jan.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta zbog povrede kolena van terena tri nedelje

Jedan od najboljih igrača Barselone Andres Inijesta odsustvovaće sa terena naredne tri nedelje zbog povrede kolena, saopštio je aktuelni španski prvak.

Strelac pobedonosnog gola za Španiju u finalu prvenstva sveta u Južnoj Africi zamenjen na revanš utakmici četvrtfinala nacionalnog kupa protiv madridskog Reala.

Očekuje se da sjajni igrač sredine terena bude spreman za prvi meč osmine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << finala Lige šampiona 14. februara protiv Bajera iz Leverkuzena.

Barselona će tako biti još više oslabljena u nastavku Primere, pošto su ranije povredjeni David Vilja, Ibrahim Afelaj i Andreu Fontas, dok Sejdu Keita igra za nacionalnu reprezentaciju Malija na afričkom Kupu nacija u Gabonu i Ekvatorijalnoj Gvineji.

Barselona je eliminisala Real u četvrtfinalu Kupa kralja i u polufinalu će igrati sa boljim iz dvomeča Levante - Valensija.

Povezane vesti: Kasiljas: Sudija može na žurku sa igračima Barselone Murinjo: Crveni karton protiv Barselone nije ništa novo za mene Barsa iz trilera sa Realom izašla kao pobednik, Katalonci u polufinalu Kupa! Navijač Reala: Pepe, moj sin ne želi tvoj dres! Šokantno: Pepe prošao bez kazne!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inijesta tri nedelje van terena

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2012

Vezni igrač Barselone, Andres Inijesta odsustvovaće sa terena naredne tri nedelje zbog povrede kolena, saopštio je aktuelni prvak Španije.. . Strelac pobedonosnog gola za Furiju u finalu prvenstva sveta u Južnoj Africi zamenjen na revanš utakmici četvrtfinala nacionalnog kupa protiv madridskog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Inijesta van terena tri nedjelje

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2012

MADRID - Jedan od najboljih igrača Barselone Andres Inijesta odsustvovaće sa terena naredne tri nedjelje zbog povrede koljena, saopštio je danas aktuelni španski prvak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Inijesta "na odmoru" tri nedelje

Izvor: Mondo, 27.Jan.2012, 03:52

Andres Inijesta odsustvovaće sa terena naredne tri nedelje zbog povrede kolena, saopšteno je iz Barselone.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.