Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 14:38

Ingsu prija Sautempton i ne želi da ga napušta

Sveci spremaju novi ugovor reprezentativcu Engleske

Igre iz dresa Barnlija nije uspeo da ponovi na Enfildu. Ruku na srce, nije mu ni Jirgen Klop ukazao poverenje. Međutim, Dani Ings je u Sautemptonu dostigao vrhunac karijere i nema nameru da napušta jug Engleske.

Kako piše britanski Atletik, Ings je vrlo blizu postizanja dogovora sa Svecima oko novog, dugoročnog ugovora, kojim bi otklonio sva pitanja oko budućnosti u klubu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Engleza je ovog leta želeo Totenhem kao alternativu Hariju Kejnu, ali je Ralf Hazenhitl istakao da Ings nema nameru da napušta južnu obalu, te su u upravi Sautemptona optimistični da će 28-godišnji napadač produžiti aktuelni trogodišnji ugovor, potpisan prošle sezone. U narednom periodu će se nastaviti pregovori oko detalja kao što su dužina ugovora ili eventualno ubacivanje otkupne klauzule.

Ings je procvetao otkako ga je Sautempton otkupio posle jednogodišnje pozajmice. Prošle sezone je postigao 22 pogotka u prvenstvu i za malo ostao bez Zlatne kopačke, ali se sasvim zasluženo našao na spisku Gereta Sautgejta za prethodna dva okupljanja reprezentacije Engleske.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.