Ings ponovo propušta sezonu

Izvor: B92, 02.Nov.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ings ponovo propušta sezonu

Fudbaler Liverpula Deni Ings odsustvovaće sa terena do devet meseci zbog povrede desnog kolena, saopštio je taj klub.

Ings se povredio prošle nedelje tokom utakmice sa Totenhemom u Liga kupu i biće podvrgnut operaciji kolena.

Kako se navodi, ne radi se o povredi istog kolena, koju je zadobio prošlog oktobra kada je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, zbog čega je odsustvovao sedam meseci.

"Reći da smo izuzetno razočarani bilo bi potcenjivanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << On je tako divan momak koji je naporno radio i zaslužuje više sreće od ovoga. To je tipičan Deni, da povredi koleno prilikom starta kada se hrabro bori da dodje do lopte za svoj tim. Takodje, istom takvom ličnošću on će se vratiti na teren dobar i jak kao što je to radio u prošlosti", rekao je trener Liverpula Jirgen Klop.

Ings će u utorak u Londonu biti podvrgnut operaciji kolena.

On je u junu 2015. godine iz Barnlija došao u Liverpul i odigrao je samo 11 utakmica i postigao četiri gola.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je jednu utakmicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Užasna povreda fudbalera Liverpula

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2016

Jirgen Klop izgubio je igrača na možda i devet meseci...Fudbaler Liverpula Deni Ings odsustvovaće sa terena do devet meseci zbog povrede desnog kolena, saopštio je danas taj klub...Ings se povredio prošle nedelje tokom utakmice sa Totenhemom u Liga kupu i biće podvrgnut operaciji kolena. Kako se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.