Infektivna klinika probila rekord, više od 400 pregleda za 24 sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 12:52

Infektivna klinika probila rekord, više od 400 pregleda za 24 sata

Infektivna klinika KCS je probila sve rekorde, sa daleko više od 400 pregleda za 24 sata, saopštila je danas zamenica direktora te zdravstvene ustanove dr Ivana Milošević.

"Kapaciteti su nam puni, na odeljenjima u intenzivnoj nezi imamo više bolesnika nego što je predviđeno, pa smo uveli i pomoć ležajeve", rekla je Milošević nakon sastanka direktora kovid bolnica sa ministrom zdravlja.

Ona je apelovala na sve da izbegavaju sve moguće kontakte i da se svi strpimo dok se situacija ne smiri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BEOGRADSKA BOLNICA "PREGAŽENA" NOVIM SLUČAJEVIMA: Infektivna probila rekord, više od 400 pregleda za 24 sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020

Kapaciteti puni, na odeljenjima u intenzivnoj nezi imamo više bolesnika nego što je predviđeno..Infektivna klinika KCS je probila sve rekorde, sa daleko više od 400 pregleda za 24 sata, saopštila je danas zamenica direktora te zdravstvene ustanove dr Ivana Milošević...- Kapaciteti su nam puni,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.