Inđija vodi, Zvezda loša, navijači posebno izdvajaju jedno ime! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija vodi, Zvezda loša, navijači posebno izdvajaju jedno ime! (TVITOVI) (video)

Utisci posle prvih 45 minuta?

Crveno-beli se nisu proslavili u prvih 45 minuta, Inđija vodi, a utisak je da će Dejan Stanković morati nešto da promeni u nastavku.

Navijači, očekivano, nisu zadovoljni, Inđija je povela iz prve prave šanse, Ognjen Krasić je pobegao odbrani i rutinski pogodio dalji ugao za 1:0.

Zvezda je teško dolazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do opasne zone, gosti su igrali sporo i predvidivo, te odbrana domaćih nije imala mnogo problema da ih zaustavi.

Navijači su označili Vulića kao jednu od slabijih karika u prvom poluvremenu, a ostaje da vidimo da li će ostati u igri i u drugom delu.

Čini mi se da je Vulić lošiji od ostalih... #fkcz

— Aleksandar ⭐⭐⭐ (@adragisic91) February 26, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.