Izvor: FudbalSrbija.net, 05.Sep.2014, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija spremna za Borču

05.09.2014.
Odličan start sezone za ekipu Inđije,obradovao je bez sumnje sve ljubitelje fudbala u ovom gradu,pogotovo imajući u vidu da su „zeleno-beli“ u prošloj takmičarskoj sezoni vodili grčevitu borbu za opstanak do samog kraja prvenstva.Sudeći prema startu,ove godine takvih briga neće biti,i Inđija bi uz malo sportske sreće mogla da se nađe u gornjem domu prvoligaškog karavana.
„Osvajanjem sedam bodova u prva tri kola svi smo u klubu prezadovoljni.Navijači su takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << zadovoljni što me posebno raduje,pa se nadam da će ih iz meča u meč biti sve više.“-izjavio je trener Miloš Veselinović.
Sledeći rival Inđije je ekipa BSK-a iz Borče,a stručni štab ekipe će imati na raspolaganju i Antvija Jaoa,Milana Ilića i Nemanju Zdravkovića,pa ekipa spremno putuje u Borču sa nadom da može da se vrati neporažena.
 

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.