Inđija ipak igra protiv Hajduka

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija ipak igra protiv Hajduka


Upravni odbor fudbalskog superligaša Inđije doneo je odluku da ekipa u sredu ipak odigra odloženu utakmicu 18. kola protiv Hajduka iz Kule.
- Uzimajući u obzir slične slučajeve u nasoj prošlosti u kojima su pojedini klubovi odbijanjem da izađu na teren i žalbama nadležnim organima FŠ pokušali da dođu do pravde, došli smo do zaključka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da bi u ovom momentu neigranjem utakmice i takvim načinom protesta otpočeli &borbu sa vetrenjačama', te bi posledice ovakve odluke bile pogubne samo za naše igrace i navijače našeg kluba - kaže se u saopštenju Inđije.
Zajednica Superligaša prošle nedelje je odlučila da se utakmica Inđija-Hajduk, zbog bolesti velikog broja igrača iz Kule, ne igra u subotu 12. marta, već četiri dana kasnije.
Predstavnici Inđije tada su izrazili sumnju u izveštaj lekarske komisije Hajduka iz Kule i najavili mogućnost neigranja meča.
- Od FŠ ćemo svakako zatražiti da ispita slučaj jer i dalje smatramo da je odluka o odlaganju utakmice bila neosnovana. Korišćenje ovakvih &driblinga' i izrugivanje propisa može da služi samo na čast onima koji ih izvode, a Inđija se neće više baviti ovom temom, već će se okrenuti pripremama za nastupajuće mečeve - dodaje se u saopštenju.
Odložena utakmica 18. kola Super lige Srbije igra se u sredu od 15 sati na stadionu u Inđiji. Hajduk zauzima 15, a Inđija 13. mesto na tabeli.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indjija ipak igra protiv Hajduka

Izvor: NaDlanu.com, 15.Mar.2011

BEOGRAD, 15. marta 2011. (Beta) - Upravni odbor fudbalskog superligaša Indjije doneo je odluku da ekipa u sredu ipak odigra odloženu utakmicu 18. kola protiv Hajduka iz Kule. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

INĐIJA: Igraćemo, ne možemo protiv vetrenjača

Izvor: Mondo, 15.Mar.2011

Upravni odbor Inđije odlučio je da ekipa ipak izađe na megdan Hajduku u sredu (15 sati) u odloženoj utakmici 18. kola.

Nastavak na Mondo...

Inđija ipak igra protiv Hajduka

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2011

Upravni odbor fudbalskog superligaša Inđije doneo je odluku da ekipa u sredu ipak odigra odloženu utakmicu 18. kola protiv Hajduka iz Kule..."Uzimajući u obzir slične slučajeve u nasoj prošlosti u kojima su pojedini klubovi odbijanjem da izađu na teren i žalbama nadležnim organima FSS pokušali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Inđija u sredu protiv Hajduka

Izvor: RTS, 15.Mar.2011

Upravni odbor Fudbalskog kluba Inđija odlučio je da igrači tog kluba odigraju odloženi meč 17. kola prvenstva Srbije protiv kulskog Hajduka, koji je zakazan za sutra...Utakmica Inđija - Hajduk prema kalendaru elitnog domaćeg takmičenjan trebalo da bude odigrana 12. marta, ali je Zajednica prvoligaša...

Nastavak na RTS...

Inđija – Hajduk ipak sutra

Izvor: Politika, 15.Mar.2011

BEOGRAD – Upravni odbor fudbalskog superligaša Inđije doneo je odluku da ekipa u sredu ipak odigra odloženu utakmicu 18. kola protiv Hajduka iz Kule...„Uzimajući u obzir slične slučajeve u našoj prošlosti u kojima su pojedini klubovi odbijanjem da izađu na teren i žalbama nadležnim organima...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.