Inđija i Stara Pazova: Zadržani zbog vožnje u alkoholisanom stanju, biciklista zaustavljen sa tri promila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 11:49

Inđija i Stara Pazova: Zadržani zbog vožnje u alkoholisanom stanju, biciklista zaustavljen sa tri promila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji i Staroj Pazovi otkrili su, prilikom redovne saobraćajne kontrole, dvojicu vozača automobila i biciklistu koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

Dvadesetjednogodišnji vozač putničkog automobila marke „golf“ sa područja Čačka, koji je imao 2,44 promila alkohola u organizmu, izazvao je saobraćajnu nezgodu na području Inđije tako što je udario u parkirani automobil. U ovoj nezgodi nije bilo povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osoba.

Pedesetjednogodišnji muškarac sa područja Stare Pazove, upravljao je putničkim automobilom marke „opel“ sa 2,51 promil alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, dok je pedesetdevetogodišnjak vozio bicikl sa 3,02 promila alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje, nakon čega će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Apelujemo na sve vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, kako bi sačuvali svoju i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biciklista iz Stare Pazove vozio sa 3,02 promila alkohola u krvi

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021

Policija je na području Inđije i Stare Pazove isključila iz saobraćaja dvojicu vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, kao i biciklistu (52), koji je imao 3,02 promila alkohola u organizmu, saopšteno je.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.