Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2020, 18:46

Inđija dovela pojačanja iz Vojvodine i Mađarske

Mihajlo Nešković na pozajmicu, Radoš Protić 1+1

Sve je jača Inđija. Tri dana pre početka nove sezone dovela je još dvojicu igrača. Jednog mladog, drugog iskusnog, kako bi potvrdila opredeljenje da joj tim pod palicom novog trenera bude miks poleta i dokazanih igrača. Za klub iz Srema potpisali su Mihajlo Nešković i Radoš Protić.

U prisustvu sportskog direktora Ivana Ivovića najpre se zeleno-belima na vernost obavezao Nešković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << . U pitanju je ofanzivni vezista, najbolje se snalazi na krilu, „klase 2000“, što znači da će biti korišćen kao „bonus“. Stigao je iz Vojvodine, s kojom je pre mesec i kusur osvojio kup, ali kako je imao skromnu minutažu kod Nenada Lalatovića rešio je da promeni sredinu u formi pozajmice. Za Inđiju će igrati do kraja ove sezone, a onda se vratiti u Novi Sad, ugovorom je „vezan“ za stadion „Karađorđe“ do leta 2023.

Na godinu dana ugovor sa Inđijom potpisao je i Radoš Protić. S tim što je u papirima klauzula da saradnja može da se produži na još 12 meseci. U njemu je Bratislav Živković dobio proverenog levog beka, zavidnog superligaškog iskustva (Rad, Jagodina, Novi Pazar, Mladost Lučani, Mačva). Poslednja stanica u karijeri bila mu je Kišvarda, nedavno mu je istekao ugovor sa Mađarima, došao je kao slobodan igrač.

Prethodno su za Inđiju potpisali: Eliomar Silva, Stefan Purtić, Marko Konotar, Marko Jovičić, Kosta Aleksić i Nikola Tripković.

Inđija u subotu od 19.30 gostuje Čukaričkom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.