Ljukovo: Traktorska prikolica se prevrnula i teško povredila tri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020, 11:55

Ljukovo: Traktorska prikolica se prevrnula i teško povredila tri osobe

U opštini Inđija protekle noći dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda. Tri osobe teže su povređene kada se otkačila traktorska prikolica i prevrnula.

U inđijskom selu Ljukovo došlo je do prevrtanja traktorske prikolice koja, nezvanično saznajemo, nije bila dobro pričvršćena za traktor. Tri osobe su teže povređene, a meštani kažu da se to dešava usled nepažnje.

Kada su ekipe inđijske Hitne pomoći izašle na mesto nezgode odmah su pružili pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povređenima koji su imali teže telesne povrede.



Lekari apeluju na sve učesnike u saobraćaju da pregledaju ispravnost svojih vozila kako bi sacuvali i sebe i druge u saobraćaju.

U Opštini Inđija sinoć se dogodila još jedna teška saobraćajna nesreća kada je dvoje dece izgubilo život.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Još jedna saobraćajka u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se noćas u Inđijskoj opštini. Tri osobe su teže povređene, kada se otkačila i prevrnula traktorska prikolica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.