In Bundesa u Premijer za 25 do 30 miliona evra

Izvor: Mondo, 02.Avg.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

In Bundesa u Premijer za "25 do 30 miliona evra"

Everton doveo četvrto pojačanje ovog leta.

Foto: Guliver/Getty Images/Alex Grimm

Everton je ovog petka potvrdio dovođenje četvrtog pojačanja u tekućem prelaznom roku, a reč je o doskorašnjem članu Majnca, Žan-Filipu Gbamanu.

Vezni fudbaler koji je rođen 25. septembra 1995. godine u Obali Slonovače tri godine je nosio dres nemačkog kluba, u koji je stigao iz  francuskog Lensa.

JPG EFCReady for business. pic.twitter.com/5gFN7JPxir
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
— Everton (@Everton) August 2, 2019

Ugovor sa klubom iz Liverpula potpisao je do leta 2024. godine, finansijski detalji transfera nisu saopšteni, ali engleski mediji nagađaju da se radi o cifri između 25 i 30 miliona evra.

"Ovo je za mene važan trenutak, pun emocija i sad je na meni da pokažem zašto me je Everton kupio. Uzbuđen sam jer sam stigao u veliki klub u Engleskoj, sa dugom tradicijom i visokim ambicijama. Volim duel igru, sa puno trčanja i uklizavanja. Pas igra mi je jaka strana, a dobar sam i u tranziciji. Uostalom, sve to će navijači videti. Daću sve od sebe na terenu", izjavio je novi fudbaler Evertona po dolasku na Gudison park.

Pre njega su stigli Andre Gomeš, Jonas Lesl i Fabijan Delf.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.