Impresivna serija Junajteda, može li Murinjo do srebrnine ove sezone?

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impresivna serija Junajteda, može li Murinjo do "srebrnine" ove sezone?

Fudbaler Mančester junajteda ostvarili su novi trijumf na svom stadionu.

Ovoga puta na "Old Trafordu" je poražen Sent Etjen, u okviru 1/16 finala Lige Evrope, više o samom susretu OVDE.

Ovaj susret ujedno je i 20. vezani u kom "Đavoli" nisu doživeli poraz na svom terenu ove sezone.

Upisali su 14 trijumfa i šest remija u poslednjih 20 duela na "Old Trafordu", za to vreme su postigli 43 pogotka, primili devet, a u čak 11 navrata su uspeli da ostanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bez primljenog gola.

Junajted još od Fergusona nije imao ovakvu seriju na svom stadionu, kako sezona odmiče stiče se utisak da igraju sve bolje, a kako od starta ove takmičarske godine nisu ispali ni iz jednog takmičenja, pritom su i osvojili Komjuniti Šild, deluje da bi ovo mogla da bude jako dobra sezona za "Đavole" uprkos svemu.

Podsetimo i da igraju finale Liga Kupa sa Sautemptonom, u Premijer ligi su šesti ali sa samo dva boda manje od Totenhema koji je na trećem mestu na tabeli. U šampionatu je nerealno da se nadaju tituli, ali je jedno od mesta koje vodi u Ligu Šampiona, sasvim realna opcija.

Man Utd are now unbeaten in 20 games at Old Trafford across all competitions:

WWDWWDDWDWWWWWWDWDWW

Goals: 43

Clean sheets: 11

Conceded: 9 pic.twitter.com/Iya0JZXdMc

— Squawka Football (@Squawka) 16. фебруар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.