Imobile ne staje, Lacio preokretom do važna tri boda

Izvor: B92, 30.Jun.2020, 21:33

Imobile ne staje, Lacio preokretom do važna tri boda

Fudbaleri Lacija pobedili su Torino 2:1 u 29. kolu Serije A.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić odigrao je odličnu utakmicu i bio je jedan od najbolje ocenjenih igrača po specijalizovanom sajtu "SofaScore".

Milinković-Savić imao je oko 50 kontakata s loptom, jedan šut u okvir i dva pored gola, kao i 75 odsto tačnih dodavanja.

"Nebesko plavi" do trijumfa su došli preokretom, čime su stavili pod pritisak Juventus koji sada ima samo bod više na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tabeli.

Torino je poveo u petom minutu kada je Andrea Beloti pogodio s bele tačke.

Na poluvreme se otišlo sa vođstvom "bikova". Simone Inzagi je očigledno dodatno motivisao fudbalere i posle samo tri minuta igre Lacio je uspeo da izjednači.

Strelac u 48. minutu bio je ko drugi nego Čiro Imobile. Fenomenalnu loptu posalo je Luis Alberto. Gol pogledajte OVDE.

Imobile je nagovestio preokret Lacija koji se do kraja meča i dogodio. Heroj Rimljana je Parolo koji je u 73. minutu pogodio za 1:2.

Šut Sergeja je odbranio golman, lopta se odbila do Imobilea, on je kratko dodao do Parola koji je snažnim udarcem postavio konačan rezutat.

Lacio se nalazi na drugom mestu sa 68 bodova, dok je Torino 14. sa 31.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.