Imamo pobednika dana, trener škotskog premijerligaša savezu prijavio SAMOG SEBE!?

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imamo pobednika dana, trener škotskog premijerligaša savezu prijavio SAMOG SEBE!?

Ovo se ne viđa tako često, ali moramo mu pružiti podršku.

Škotski fudbalski trener Brajan Rajs prijavio je danas sam sebe Fudbalskom savezu zbog kršenja pravila o klađenju.

Trener Hamiltona Brajan Rajs se u prošlosti lečio od zavisnosti od kockanja, a danas je rekao: "Moja bolest se vratila".

Fudbalski savez Škotske optužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga je za kršenje pravila u svakoj od poslednjih pet sezona i Rajs će se pojaviti na saslušanju 30. januara.

"Izvinio sam se onima u klubu kojima sam tražio savet. Izvinio sam se igračima, navijačima i kolegama, koje sam izneverio zbog svoje zavisnosti od kockanja", rekao je 56-godišnji Rajs.

Rajs, koji je od prošlog januara trener Hamiltona, rekao je da se prijavio kako bi "uklonio stigmu vezanu za ovu užasnu bolest, u nadi da će oni koji rade u škotskom fudbalu a koji su u sličnim problemima, potražiti pomoć".

"Nakon što sam se obavezao na oporavak, ne mogu da verujem da sam opet pao u zavisnost, ali ova bolest se ne leči konačnim tokom lečenja. Zavisnik si do kraja života, a kroz moje opredeljenje u program oporavka u 12 koraka, uveren sam da mogu da pobedim bolest, dan za danom", naveo je Rajs.

Hamilton se takmiči u škotskoj Premijer ligi i nakon 21. kola trenutno zauzima pretposlednje mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kladio se, pa prijavio sâm sebe Fudbalskom savezu

Izvor: B92, 20.Jan.2020

Škotski trener Brajan Rajs prijavio je sam sebe Fudbalskom savezu zbog kršenja pravila o klađenju...Menadžer Hamiltona Brajan Rajs se u prošlosti lečio od zavisnosti od kockanja, ali i danas priznao "Moja bolest se vratila"...Fudbalski savez Škotske optužio ga je za kršenje pravila u svakoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.