Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 17:01

Imamo dramu u poslednjem kolu, Rusi slomili žilave Fince, ali odluka pada tek protiv Danske (VIDEO)

Odluka u grupi B pada tek 21. juna

Mnogi su bili skloni tome da potpuno ospore pobedu Finske nad indisponiranom Danskom na startu prvenstva, ali je selekcima Markua Kanerve protiv Rusije pokazala da nije nimalo naivan protivnik. Zbornaja je ipak, uprkos svim poteškoćama, stigla do zaslužene pobede i tako se izjednačila po broju bodova sa prvoplasiranom Belgijom (utakmica manje) i današnjim protivnikom - 1:0 (1:0).

Danci još nemaju nijedan, ali čak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i da sutra izgube od Crvenih đavola neće ostati bez šansi da se izbore za plasman u osminu finala. Heroj današnjeg slavlja ekipe Stanislava Čerčesova bio je Aleksej Mirančuk, koji se u nadoknadi prvog poluvremena odlično snašao u pravoj gužvi među protivničkim defanzivcima i preciznim udarcem unutrašnjim delom kopačke pronašao put do mreže odličnog Lukasa Hradeckog.

Finland 0 × 1 Russia | GOAL! Miranchuk 🎥 @HSaragih15 pic.twitter.com/rIkjk8U4uC

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.