Imali su skoro perfektan drugi deo sezone

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 10:10

"Imali su skoro perfektan drugi deo sezone"

Trener košarkaša Budućnosti Vladmiri Jovanović bio je zadovoljan igrom svog tima u meču protiv Mege.

Podgorički tim slavio je na gostovanju u 25. kolu ABA lige, pošto je u Sremskoj Mitrovici pobedio Megu 85:76.

“Pokazali smo dva lica u ovoj utakmici i što se tiče napada i što se tiče odbrane. Celo prvo poluvreme smo bili veoma dobri u napadu, sa odličnim protokom lopte, uzimali smo dobre šuteve i bio sam jako zadovoljan. Ali, u odbrani smo prvu četvrtinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvorili veoma mekano i talentovana ekipa Mege je to iskoristila, ali u drugoj četvrtini je ta naša odbrana bila mnogo bolja. Kada smo napravili osetniju razliku, i to nam je stara boljka, ušli smo suviše mekano u trećoj četvrtine", rekao je Jovanović.

Budućnost ima skor od 18 pobeda i šest poraza.

"Igrači Mege su nas iznosili u blokovima i na pola terena, a kad mladim igračima dozvolite da se nadigravaju i igrate mekano, oni će pokazati talenat. Na kraju smo ušli u egal utakmicu, ali poslednjom četvrtinom moram da budem zadovoljan iako smo promašili dosta šuteva koji su bili otvoreni, ali odbrana je bila na nivou pa smo rezultatsku prednost uspeli da vratimo na našu stranu. Nama ostaje dva dana da se spremimo za utakmicu sa Ulmom. Čestitam mojim igračima na ozbiljnosti koju su pokazali u većem delu utakmice, ali i Megi koja je imala skoro perfektan drugi deo sezone i želim im sreću u nastavku ABA lige", rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.