Imala samo 16 GODINA: Pre braka sa Jovićem, Sofija Milošević bila u vezi sa SELEKTOROM SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 23:11

Imala samo 16 GODINA: Pre braka sa Jovićem, Sofija Milošević bila u vezi sa SELEKTOROM SRBIJE

Pre nego što je sreću pronašla pored Luke, on je bio njena velika ljubav.
Atraktivna manekenka Sofija Milošević trenutno uživa u porodičnom životu sa fudbalerom Lukom Jovićem i njihova dva sina, a dok nije uplovila u mirnu luku sa fudbalerom Milana njen ljubavni život često je bio tema medija.
Otkako se pojavila na javnoj sceni Sofija važi za jednu od najlepših žena sa naših prostora, a mnogi su zaboravili da Luka nije prvi poznati muškarac koji je osvojio srce njeno srce.
    Velika ljubav lepe manekenke svojevremeno je bio aktuelni selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Viktor Troicki. Pre nego što su definitivno stavili tačku na svoj odnos, njih dvoje su u dva navrata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.