Ima neka tajna veza - Deki dovodi mega pojačanje iz Rima! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 17:03

Ima neka tajna veza - Deki dovodi mega pojačanje iz Rima! (video)

Potencijalna bomba - iz Lacija u Crvenu zvezdu!

Crvena zvezda želi da napravi još jači tim uprkos pandemiji, glasine iz Italije i izvora bliskih klubu kažu da bi odlični defanzivac Lacija Bastos trebalo da se preseli na "Marakanu", prenosi portal Direktno.

Bastosu ističe ugovor za godinu dana, Lacio mu ne nudi produžetak saradnje, pa je njegov odlazak sve izvesniji, a ključnu ulogu mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi da odigra menadžer Federiko Pastorelo, dodaje ovaj izvor.

Zanimljivo je da je upravo Pastorelo zastupao Dejana Stankovića kroz karijeru, tako da je to ključna konekcija, jedino preostaje da se Bastos dogovori oko ličnih primanja i da najpre ima želju da dođe u Crvenu zvezdu.

Bastos je inače reprezentativac Angole i u pitanju je univerzalni defanzivac koji može da pokriva  više pozicija.

Bastos je rođen 23. novembra 1991. godine, visok je 184 santimetara, ali je jak i duelu i veoma brz.

Posle Petro Luande 2013. godine je stigao u Rostov a Lacio ga je kupio 2016. godine za pet miliona evra. U dresu Rimljana odigrao je 89 mečava uz devet golova. Ove sezone je odigrao 18 mečeva, uz tri gola i jednu asistenciju.

Transfermarket ga procenjuje na 3,2 miliona evra, ali je jasno da bi Zvezda i Lacio pregovarali za manje, kako Bastos ulazi u poslednju godinu ugovora.

Pogledajte o kakvom igraču je reč...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaler Lacija na meti Zvezde

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2020, 10:26

Štoper Lacija Bastos mogao bi da pojača Fudbalski klub Crvena zvezda, objavio je "Sportski žurnal" navodeći da bi italijanska veza trenera beogradskog kluba Dejana Stankovića mogla da bude presunda u realizaciji transfera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.