Ima najbolji dekolte u UFC, a spremna je i da bije! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima najbolji dekolte u UFC, a spremna je i da bije! (FOTO) (VIDEO)

Atraktivna Lusijana Andrade je prethodnog vikenda debitovala u oktagonu, a već je privukla našu pažnju

U brazilskom MMA šampionatu je prošlog vikenda predstavljena nova devojka, a to je atraktivna Lusijana Andrade koja je debitovala u UFC.

U Brazilu imaju naziv za ženske MMA borce i zovu ih “oktagon devojke“, a ona je upravo postsala jedna od njih. Ova lepa “fajterka” ima 28 godina i dolazi iz Kuritibe, ali sada živi u Majamiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Printskrin: Youtube/UFC – Ultimate Fighting Championship

Kako se tuče i bori u ringu još uvek nismo imali prilike da vidimo, ali zato svojim izgledom očarava, a njen dekolte je prema našem skromnom mišljenju jedan od najlepših u ovom sportu. Sada vam prepuštamo da uživate u snimku u kome se ona predstavlja kao novo lice UFC.

Printskrin: Youtube/UFC – Ultimate Fighting Championship

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.