Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 18:20

Ima nade za Brentford, VBA stao u Blekburnu, Milvol golčinom stigao nadomak plej-ofa (VIDEO)

Ekipa Slavena Bilića nije uspela da sačuva prednost protiv Roversa - 1:1

Porazom u drugom „postkoronarnom“ kolu upravo od Brentforda, VBA je dao nadu Pčelama da mogu da se nadaju direktnom plasmanu u Premijer ligu. Od tada je Brentford perfektan, iz kola u kolo pritisak prenosio na ekipu Slavena Bilića, čekao grešku, i Vrećice su konačno podlegle pritisku. Posle tri vezana trijumfa, Vest Brom je na autoputu ka eliti morao da stane u Blekburnu, jer je goriva očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponestalo – 1:1 (0:1).

Tri kola do kraja sve je i dalje otvoreno. VBA ima tri boda više, ali i Fulam kod kuće u narednoj rundi, dok Pčele očekuju mečevi sa Prestonom, Stoukom i Barnslijem. Za novi neuspeh, jer za ekipu koja pretenduje na direktan plasman u Premijer ligu, remi to svakako jeste, ekipa Slavena Bilića sama je kriva.

Bile su Vrećice bolji tim, kao uostalom u većini svojih utakmica ove sezone. Napadale, imale inicijativu, stvarale šanse – ruku na srce, ne mnogo stopostotnih – ali vođstvo na kraju nisu uspele da sačuvaju. A do prednosti su došle u samom finišu prvog poluvremena. Sve je, kao po običaju krenulo od Mateusa Pereire. Portugalac je umakao odbrani domaćih, prošao po desnoj strani i povratnom loptom pronašao iskusnog Čarlija Ostina, a nekadašnji napadač Sautemptona i KPR-a, iako je gledao samo u loptu, osetio je Filipa Krovinovića koji je ostao sam na drugoj stativi i uz malo sreće pogodio mrežu Blekburna.

Drugo poluvreme nastavilo se u istom ritmu, gosti su nadapali, ulazili su šanse Ostin, Krovinović, Pereira, pa i Dijangana koji je ušao u nastavku, međutim, nikako nisu uspevali da overe trijumf. Osetili su domaći da je vreme za kaznu, trener Roversa Moubrej napravio je na isteku sat vremena igre četvorostruku izmenu i apsolutno pogodio.

Dva minuta kasnije Sem Galager i Džo Rotvel, fudbaleri koji su šansu dobili sa klupe, izrežirali su izjednačenje, posle nešto duže akcije i brojnih dodavanja domaće ekipe. Galager je sa desne strane povratnom loptom ostavio zicer Rotvelu, a ovaj sa desetak metara pogodio za ispostaviće se konačan rezultat, iako Vest Brom do kraja nije odustajao od napadačkog fudbala.

Veliku pobedu ostvario je i Milvol u gostima protiv Hala golčinom Rajan Leonarda na samom startu utakmice. Sa nova tri boda, Lavovi su nadomak plej-ofa, dok su Tigrovi prvi ispod crte i do kraja im predstoji grčevita borba za opstanak.

ČEMPIONŠIP - 43. KOLO

Petak

Hadersfild - Luton 0:2 (0:0)

/Bredli 49, Li 71/

Fulam - Kardif 2:0 (1:0)

/Mitrović 35pen, Onoma 66/

Subota

Čarlton - Reding 0:1 (0:1)

/Puškaš 3/

Derbi - Brentford 1:3 (1:1)

/Najt 29 - Votkins 3, Benrahma 49 i 64/

Barnsli - Vigan 0:0 (0:0)

Blekburn - Vest Bromvič 1:1 (0:1)

/Rotvel 63 - Krovinović 41/

Hal - Milvol 0:1 (0:1)

/Leonard 2/

KPR - Šefild Venzdej 0:3 (0:2)

/ Iorfa 5, Vindes 45+2, Marfi 78/

Midlzbro - Bristol Siti 1:3 (0:2)

/Asombalonga 82 - Vels 6, 79, Paterson 42/

Preston - Notingem 1:1 (1:1)

/Stokli 15 - Graban 5/

Nedelja

14.30: (2,05) Stouk (3,35) Birmingem (3,80)

14.30: (4,40) Svonsi (3,50) Lids (1,85)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.