Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 17:03

Ima li kraja Benfikinoj listi želja i pojačanja: Žezus ojačava vezni red igračem kojeg je trenirao u Sportingu?

Adrijen Silva je na meti Orlova

Benfika je juče promovisala trojicu novih igrača, u crvenom delu Lisabona iščekuje se najzvučnije pojačanje godinama unazad, Edinson Kavani, a za Žorž Žezus traži dopunu i u veznom redu – prema pisanju portugalske A Bole jedno od imena koje je izbilo u prvi plan je Adrijen Silva sa kojim je portugalski stručnjak sarađivao tokom mandata u Sportingu.

Fudbaler koji pod ugovorom sa Lesterom je već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokušavao da se vrati u domovinu, a kada mu je Ruben Amorim zatvorio vrata Sportinga, 31-godišnjak je počeo da razmatra gradskog rivala ekipe u kojoj je fudbalski stasavao. Vezni fudbaler je proveo poslednjih godinu i po dana na pozajmici u Kneževini, a Monako nije želeo da ga otkupi. Sada je u poslednjoj godini ugovora sa Lisicama za koje je odigrao samo 14 utakmica u Premijer ligi. Samim tim klubu sa King Pauer Stadiona je ovo poslednja prilika da povrati deo uloženog novca iz 2017. godine kada je za Silvu izdvojeno 25.000.000 evra.

Ipak, nije momak koji je 26 puta nosio dres nacionalnog tima jedini na listi želja trenera Benfike. Žezusu je zanimljiv i 20-godišnji Patrik de Paula iz Palmeirasa, a lokalna štampa u Sao Paulu garatuje da Verdao čeka zvaničnu ponudu Orlova. Patrik slovi za jedno od otkrovenja brazilske Pauliste koja je ove godine otišla u ruke Palmeirasa. Vicešampion Portugala je već promovisao pojačanja u centralnom delu odbrane, kao i u ofanzivi, a dok se čeka El Matador, Žezus želi da upotpuni do sada jedinu nedirnutu liniju tima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.