Ima li boljeg trija u Premijer ligi od Liverpulovog? - Navijači rekli DA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li boljeg trija u Premijer ligi od Liverpulovog? - Navijači rekli DA! (foto)

Završena je zanimljiva anketa.

Trio koji čine Mane, Salah i Firmino već par sezone unose strah u kosti defanzivnih igrača širom Evrope. "Redsi" su trenutno prvi u Premijer ligi sa osam bodova prednosti, narednog vikenda ih čeka veliki derbi Ostrva sa Junajtedom.

Skaj Sport je tokom nedelje organizovao zanimljivo glasanje. Pitali su simpatizere Premijer lige koji je trio bolji, ovaj trenutni u Liverpulu ili onaj iz pre desetak sezona kada smo u redovima Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajteda gledali Kristijana Ronalda, Karlosa Teveza i Vejna Runija kako "maltretiraju" protivnike.

Navijači su se sa ubedljivih sedameset procenata odlučili za "Fergijev" trio!

Ronaldo, Runi i Tevez su osvojili duplu krunu 2008. godine kada su osvojili Ligu šampiona i Premijer ligu, možda bi i postali prvi tim koji bi odbranio titulu evropskog prvaka da nije bilo Pepove Barselona, kasnije je ovaj poduhvat načinio Real Madrid.

Ipak sa druge strane trio iz Liverpula ima ogromnu prednost što se tiče golova. Mane, Salah i Firmino su tokom prethodne dve sezone postigli neverovatnih 160 golova, dok su Fergijevi miljenici pre desetak godina u dve uspešne sezone, pre odlaska Ronalda, dali dvadeset golova manje.

 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemoguće? Za Liverpul nije, ovakav raspored niko nije iskusio!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

"Redsi" pred velikim ispitom...Fudbaleri Liverpula su od starta sezone doživeli praktično samo jedan poraz, od Napolija u Ligi šampiona, mada su i na startu takmičarske godine doživeli poraz u borbi za Komjuniti Šild od Sitija, doduše tek nakon izvođenja jedanaesteraca...Bilo kako bilo, u Premijer...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.