Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2020, 18:30

Ima li Mandarić para za Vukomanovića ili se pomirio sa Slavišom Stojanovićem?

Šestorica kandidata za novog trenera Olimpije

U četvrtak zvanično saopštenje Olimpije da se o smeni trenera uopšte ne razmišlja. U ponedeljak – otkaz za Safeta Hadžića. Milan Mandarić je već krenuo u potragu za novim šefom struke, a među šestoricom kandidata i nekoliko imena dobro poznata svim ljubiteljima fudbala u Srbiji. Pre svega se tu misli na Ivana Vukomanovića i Slavišu Stojanovića, koji su u grupi favorita za užarenu klupu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Glasine o interesovanju za ovog prvog Olimpija je prvo nazvala neistinitim, ali tako je govorila i za Hadžića, pa se ispostavilo da su mediji bili u pravu. Sada slovenački mediji – pre svih Ekipa – tvrde da su menadžeri ponudili Olimpiji bivšeg trenera Standarda, Slovana i Apolona. O ponudi se ozbiljno razmišlje.

Samo što nije jedina. U grupi favorita je i Goran Sablić, bivši fudbaler splitskog Hajduka i kijevskog Dinama, te nekadašnji trener Splita, Širokog Brijega i Šerifa. Problem je što su i Vukomanović i Sablić skuplje opcije od domaćih stručnjaka.

Razmišlja se i o Tomislavu Stipiću, s tim da on ima važeći ugovor sa Slavenom i to je problem, pa Tomislavu Ivkoviću – sećate ga se sa gola poslednje reprezentacije velike Jugoslavije na Mundijalu 1990. godine – te Milošu Kostiću, koji je radio i u Crvenoj zvezdi kao pomoćnik Slaviše Stojanovića u pohodu na šampionsku krunu 2014.

I upravo je Stojanović poslednji kandidat za funkciju trenera Olimpije. Javnost je jednoglasno za njega, problem je samo što se on već pominjao kandidat 2018. godine, ali je Mandarić tada izabrao Iliju Stolicu i navodno se tada baš i nije rastao u prijateljskim odnosima sa Stojanovićem.

Dok čekamo njegovu novu odluku ekipu će voditi doskorašnji asistent Nikica Milenković.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.