Iliev više ne krije, on je prva Partizanova meta!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev više ne krije, on je prva Partizanova meta!

Sportski direktor crno-belih polako otkriva karte kada je zimski prelazni rok u pitanju.

Svi u Humskoj jedva čekaju kraj jesenjeg dela sezone, kako bi krenuli u jačanje tima ne samo za proleće, već i za naredno leto i novi start na evropskoj sceni.

Od učinka u zimskom prelaznom roku mnogo toga će zavisiti, a glavnu ulogu u tom periodu imaće, naravno, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

On se na tu temu oglasio u izjavi za ''Telegraf'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i tom prilikom otkrio koji igrač je njegova velika želja u predstojećem prelaznom roku.

''Istina je, naša je velika želja da angažujemo Ivana Obradovića tokom zime. Zapravo, bila bi nam čast da nam se fudbaler takvog kvaliteta priključi, odnosno vrati u klub u kome je ponikao i ostavio veliki trag'', izjavio je Iliev.

Obradović je boje Partizana branio od 2006. do 2009. u seniorskoj konkurenciji, prethodno je prošao i Omladinsku školu crno-belih. U Anderlehtu je od 2015, ugovorom je vezan do juna naredne godine, ali se u tom klubu ove sezone na njega ne računa i odlazak na zimu je izvestan.

Partizan to želi da iskoristi, pogotovo što Obradovića želi već nekoliko prelaznih rokova unazad, ali se ''kockice'' nisu poklopile. Čini se da je ove zime za Obradovićev povratak u Partizan ''sad il' nikad''.





''Pregovori su u toku, rekao bih da postoje dobre šanse da se uspešno okončaju, ali da ne prejudiciramo događaje. Prelazni rok je takav da se sve menja iz sata u sat, nikada ne možete unapred da predvidite krajnji epilog.







Rekoh već, imamo veliku želju da angažujemo Obradovića, jer ga smatramo najboljim bekom Partizana u poslednjih 20-tak godina. Nadamo se da je želja obostrana'', istakaon je Iliev.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.