Ilidžanski hotel srećan košarkašima BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 00:53

Ilidžanski hotel srećan košarkašima BiH

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je na Ilidži, u dvorani hotela Hils, u 4. kolu kvalifikacione grupe H pobedila Letoniju sa 79:73 i tako dva kola pre kraja obezbedila nastup na Evropskom prvenstvu 2022. godine.

Izabranici Vedrana Bosnića su u kvalifikacijama pobedili Letoniju dva puta (62:61 i 79:73) i Bugarsku (88:49), dok je jedini poraz upisan protiv Grčke (70:65).

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kraja kvalifikacija selekcija BiH igra protiv Grčke 19. februara i Bugarske 22. februara iduće godine.

Evropsko prvenstvo trebalo je da se održi u septembru 2021. godine, ali je zbog pandemije korona virusa pomereno za septembar 2022. godine, a trebalo bi da se održi u Češkoj, Gruziji, Italiji i Nemačkoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši BiH savladali Litvaniju i izborili plasman na EP

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2020

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila je plasman na Evropsko prvenstvo pobjedom nad Litvanijom rezultatom 79:73 sinoć u dvorani hotela Hill u Sarajevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.