Iličić mučio Benfiku na 100 načina ali nije uspeo da zatrese mrežu: Viola trijumfovala posle penala (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iličić mučio Benfiku na 100 načina ali nije uspeo da zatrese mrežu: Viola trijumfovala posle penala (VIDEO)

Odlučujući jedanaesterac promašio je Garsela Gomez koji je u 84. minutu zamenio Ljubomira Fejsu

Veoma lep duel odigrali su Fjorentina i Benfika u okviru Internacionalnog kupa šampiona koji je završen sa 0:0. Pobednika su odlučivali jedanaesterci u kojima su igrači italijanskog kluba bili mnogo sigurniji i bez promašaja sa kreča došli do pobede. Odlučujući penal promašio je Garsela Gomez koji je u 84. minutu zamenio Ljubomira Fejsu, dok je Filip Đuričić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << presedeo meč na klupi.

Bilo je na meču svega. Lepih akcija, driblinga, uklizavanja, slobodnjaka pa čak je viđen i jedan crveni karton. Možda i najagilniji pojedinac susreta bio je Josip Iličić koji slobodno može da napiše priručnik o tome kako namučiti Benfiku na 100 načina. Kreirao je akcije, šutirao, gađao iz slobodnjaka ali lopta nije htela u mrežu. Slično važi i za fudbalere Benfike.

Spomenuti Iličić je zaslužan i za crveni karton štopera Luizaa u 66. minutu meča, što je dodatno otežalo posao Benfiki. Meč je pored svih prilika otišao u jedanaesterce gde su fudbaleri Viole bili nepromašivi, dok su neopreznost Gomeza ali i pritisak u poslednjem petom penalu uticali da on promaši, odnosno da mu golman Luiđi Sepe zaustavi udarac.

Za razliku od Ljubomira Fejse koji je igrao do 84. minuta, Filip Đuričić nije ulazio u igru na ovom meču, što može da bude potvrda priče da bi mogao uskoro da se vrati u Premijer ligu.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.