Ilić uprkos podršci Zagrepčana izgubio od Kesika

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić uprkos podršci Zagrepčana izgubio od Kesika

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić nije uspeo da savlada protivnika iz Poljske Cezari Kesika u krcatoj zagrebačkoj areni gde se održavaju KSW 51 borbe.

Najbolja evropska MMA organizacija priredila je pravi borilački spektakl u Zagrebu, u kojem je pažnju srpske javnosti posebno privukao duel popularnog Džokera i Poljaka.

Zanimljivo je bilo već na startu jer je srpski borac izašao uz pesmu Dina Dvornika "Ti si mi u mislima" i tako pridobio domaću publiku koja ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pozdravila aplauzm a potom, tokom cele borbe navijala za njega.

Kada je na startu borbe Ilić povezao nekoliko udaraca, cela hala mu je skandirala, ali je na kraju ipak izgubio "gušenjem".

Poljak Kesik na startu je bio bolji u rvanju, bacio Srbina na pod i na kraju dobio meč.

Posle ove borbe Kesik je ostao neporažen, dok je Iliću ovo prvi poraz od 2016. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.