Ilić: Ostajem u Vojvodini

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2012, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Ostajem u Vojvodini

Posle dva neuspela pokušaja da ove zime pronađe uhleblje u inostranstvu, prvo u pregovorima sa ukrajinskim Černomorecom, a onda i sa kazahstanskim Aktobeom, Brana Ilić je odlučio da se skrasi gde je do sada bio:

Ostajem u Vojvodini do leta. Mislim da je to najbolje rešenje, jer smatram da ću u naredna tri meseca više dobiti ostankom u Srbiji nego da sam karijeru nastavio u Kazahstanu. Kada to kažem, ne mislim na novac, nego u igračkom smislu – kaže u jesenjem delu sa sedam golova najbolji strelac Novosađana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić: Ostajem u Vojvodini

Izvor: Utakmica.rs, 07.Mar.2012

Posle dva neuspela pokušaja da ove zime pronađe uhleblje u inostranstvu, prvo u pregovorima sa ukrajinskim Černomorecom, a onda i sa kazahstanskim Аktobeom, Brana Ilić je odlučio da se skrasi gde je do sada bio: – Ostajem u Vojvodini do leta. Mislim da je...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.