Ilić: Navijači, budite uz Partizan

Izvor: B92, 13.Jul.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Navijači, budite uz Partizan

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić pozvao je navijače da podrže njegovu ekipu protiv HB Torshavna u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan u utorak počinje pohod u Ligi šampiona, a prva prepreka je HB Torshavn u utorak od 20.45.

"Pred nama su važne utakmice, daćemo sve od sebe, ali i ti si šraf koji parni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << valjak gura do pobede, do Lige šampiona. Zato, dođi i budi uz 'crno-bele", rekao je Ilić u video poruci navijačima, objavljenoj na sajtu..

Partizan će biti domaćin u prvom susretu.

Ulaznice se prodaju na blagajni stadiona u Humskoj po ceni od 300 do 600 dinara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ilić pozvao navijače da podrže Partizan

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2014

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić pozvao je danas navijače da podrže njegovu ekipu protiv HB Torshavna u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pred duel sa Faranima, trener Partizana upozorava: Maksimalna koncentracija!

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 13:28

Fudbaleri Partizana u utorak (20.45), u Humskoj, docekuju HB Toršavn sa Farskih Ostrva u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Šef stručnog staba Marko Nikolić kaže da rival zaslužuje respekt..."Sve informacije govore da moramo da budemo maksimalno fokusirani. Ne sviđa mi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.