Ikardi se zahvaljuje Interu

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi se zahvaljuje Interu

Definitivno jedan od najboljih napadača na svetu.

Mauro Ikardi je stigao u Inter 2013. godine za 13 miliona evra. "Neroazuri" se doveli napadača iz Sampdorije, a verovatno ni oni nisu očekivali ovakav učinak od njega.

Argentinac je postao prva zvezda tima, odigrao je 190 utakmica i postigao 112 golova u svim takmičenjima. Pominje se interesovanje Reala, ali izgleda da će ljubimac navijača ostati u klubu i očekuje se da uskoro potpiše novi ugovor.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Ovaj klub mi je dao toliko toga. Naterao me da odrastem kao osoba i kao igrač. Stigao sam kao dečak koji ima samo dvadeset godina, jedino što mogu da uradim je da se zahvalim Interu i ovom gradu što živim ovakav život", rekao je napadač Intera.

Kada je ova sezona u pitanju, Ikardi je postigao 3 gola uz 2 asistencije u Seriji A, dok je u Ligi šampiona postigao jedan gol.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.