Ikardi preko Instagrama najavio slobodu?

Izvor: B92, 28.Feb.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi preko Instagrama najavio slobodu?

Fudbaler Intera i njegov nekadašnji kapiten, Mauro Ikardi, poslao je poruku Interu putem Instagrama i ponovo "pogrejao" čitavu sapunicu.

Mauro Ikardi i njegova supruga/agent, Vanda Nara, već duže vreme ratuju sa upravom Intera, a Ikardiju je skoro oduzeta i kapitenska traka, kako se navodi glavni razlog je bio ponasanje Vande Nare, koja se prečesto pojavljivala u medijima i slala razne poruke Interu.

Ikardi ne igra za Neroazure već neko vreme, njegovo mesto je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svečanoj loži i javnost je dodatno uzburkao novom slikom na svom Instagram profilu, ispod koje stoji opis "SLOBODA" a takođe na slici nosi kačket sa istim nazivom.

Čini se da je Inter dobio novu poruku od svog nekadašnjeg kapitena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.