Ikardi pomilovan

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi pomilovan

Vraćanje kapitena Intera u reprezentaciju biće prvi potez novog selektora Horhea Sampaolija.

Mauro Ikardi je dugo bio 'persona non grata' u Argnetini.

Dijego Armando Maradona je prvi poveo hajku protiv njega jer je preoteo ženu svom najboljem drugu, 'El Pibe' ima stav da takav čovek nma kvalitete da bude reprezentativac, a provejavala je i priča da je Leo Mesi "spustio Rampu" iz pijeteta prema svom prijatelju Maksiju Lopezu.

Prethodni selekotri 'Gaučosa' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su iz navedenih razloga žmureli na Ikardijeve dobre igre u dresu Intera i nisu ga pozivali na okupljanja, premda su se sporadično javljali ljudi iz argentinskog fudbala da traže pomilovanje za Maurita.

Za Ikardija u reprezentaiciji se zalagao dugogodišnji kapiten 'Neroazura' Havijer Zaneti, kao i Gabrijel Batistuta, koji je kao argument koristo Iguainove loše partije u dresu reprezentacije, daleko ispod nivoa onih koje priža na klupskom planu.

Iz Argentine stiže vest da je novi selektor Horhe Sampaoli presekao i da će računati na Ikardija u zavrpnici kvalifikacija za Mondijal u Rusiji, u kojima 'Gaučosima' baš i ne cvetaju ruže.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.