Ikardi od 70 miliona!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi od 70 miliona!

Argentinski mediji izneli podatak da je Napolli pojačao ponudu za kapitena Intera.

Napolitanci ne odustaju, predsednik De Laurentis je rešio da Mauro Ikardi bude taj koji će zalečiti rane zbog odlaska Gonzala Iguaina u Juventus.

Prema poslednjim inofrmacijama, ponuda je pojačana na 70 miliona evra, čeka se na odgovor 'Neroazura'.

Napolitanci su se navodno već dogovorili sa Ikardijevom ženom Vandom Narom, koja mu je i agent. Argentincu se nudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << petogodišnji ugovor po kom bi zarađivao 6.8 miliona evra godišnje.

Ikardi je u prethodne tri sezone odigrao 102 utakmice za Inter u svim takmičenjima i postigao 52 gola. U sezoni 2014/15 je bio najboji strelac Serije A sa 22 gola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lukavi De Laurentis napada u pravom momentu: Za Ikardija 70.000.000 evra i ugovor do 2021!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2016

Plata bi mu bila 6.800.000 na godišnjem nivou..Napoli je prodao Gonzala Iguaina, a sada gleda kako da ga zameni. To naravno nije lako. Ali jeste skupo. I to mnogo. Prema tvrdnjama ugledne Gazete delo Sport prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis poslao je ponudu od 70.000.000 evra za napadača Intera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.