Ikardi na “radaru” Reala

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi na “radaru” Reala

Italijanski klubovi već neko vreme nisu konkuretni kada su u pitanju visine plata za najbolje fudbalere sveta pa nije čudo što oni najbolji idu u Englesku, Španiju pa čak i Francusku.

Njihovim stopama mogao bi da krene i drugi strelac Serije A Mauro Ikardi pošto u njegovom ugovoru, koji je na snazi do 2021. godine, sa Interom postoji otkupna klauzula od 110 miliona evra što neće biti problem za madridski Real koji se zainteresovao za Argentinca.

Kako bi to sprečili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u upravi kluba sa San Sira pokušavaju na sve načine da uvere Ikardija da potpiše novi ugovor pod boljim uslovima od trenutnih. Prema dogovoru od pre dve i po godine ubojiti napadač ima godišnju platu od 4,5 miliona evra što je najviše od svih fudbalera milanskog kluba.

Podsećamo da je visina transfera prethodnog leta dotakla najvišu tačku pošto je Nejmar iz Barselone otišao u PSŽ za 222 miliona evra, da je Kilijan Mbape plaćen 180 miliona evra Monaku i da je Barselona za Osmana Dembelea dala 150 miliona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.