Ikardi ljut na legendu: Maradona nije dobar primer ni za koga

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikardi ljut na legendu: Maradona nije dobar primer ni za koga

Kapiten Intera odgovorio na protizvke legendarnog zemljaka

Uprkos tome što je najbolji strelac i kapiten Intera, jedan od najboljih napadača Serije A i jedan od najskupljih fudbalera na Apeninimna, Mauro Ikardi ne uživa popularnost u domovini.

Već dugo ga nema na spisku reprezentacije i to više ne može da se opravda formom ili strašnom konkurencijom koja je vladala u napadu Argentine sa Mesijem, Tevezom, Aguerom, Iguainom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dibalom... Menjali su se i selektori, ali svi su ignorisali Ikardija. Biće da je neki drugi razlog u pitanju...

Dobro poznata afera i brak sa suprugom nekadašnjeg prijatelja Maksija Lopeza su debelo uticali na Ikardijev ugled i rejting. Mnogi smatraju da iz tog razloga ne dobija poziv u reprezentaciju i da ga svlačionica ne želi. Jedan od najvećih kritičara je Dijego Maradona. Božanstvo argentinskog fudbala je nekoliko puta ne baš biranim rečima govorilo o Ikardiju. Poslednji put danas.

„Ne znam da li će Ikardi dobiti poziv u reprezentaciju i ne želim da pričam o izdajnicima. Ovde sam zbog huamnitarnog meča i Ikardi nema nikakve veze sa tim“, prokomentarisao je Dijjego koji je doputovao u Italiju na revijalni meč humanitarnog karaktera.

Odgovor Ikardija je usledio vrlo brzo.

„Njegovi komentari nemaju nikakve veze sa humanitarnom utakmicom. Bio je jedan od najboljih igrača, ali kada priča van terena, ne izgleda baš dobro. Ima neukusne komentare i nikome ne predstavlja dobar primer. I prošle godine je pričao svašta i ostavio loš utisak“, rekao je Ikardi.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.